Image

Humlegården hyr ut 3 200 kvadratmeter i Solna

Uthyrning Humlegården Fastigheter har skrivit hyresavtal med SSC (Swedish Space Corporation) som hyr cirka 3 200 kvadratmeter i Solna strand. Inflyttning sker den 1 juni 2016.
Publicerad den 19 Mars 2015
Humlegården hyr ut till SSC i Solna Strand. Bild: Humlegården
Humlegården hyr ut till SSC i Solna Strand.

Humlegården Fastigheter har skrivit ett långt hyresavtal med SSC för kontors- och labblokaler på Torggatan 15 i Solna strand. Avtalet omfattar cirka 3 200 kvadratmeter och inflyttning sker den 1 juni 2016.

Den nya adressen för SSC blir Torggatan 15 i fastigheten Päronet 6. Den totala arean är cirka 3 200 kvadratmeter fördelat på cirka 1 000 kvadratmeter labb och renrum samt 2 200 kvadratmeter kontor. Lokalerna anpassas utifrån de speciella behov som verksamheten kräver.

– SSC har sedan lång tid tillbaka haft sina lokaler i Solna strand och det är glädjande att de väljer att stanna kvar i området. Naturligtvis är det extra roligt att de väljer just oss som samarbetspartner, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

SSC är leverantör av avancerade rymdtjänster och hjälper rymdorganisationer, kommersiella aktörer samt forskningsinstitut att få tillgång till rymden till nytta för jorden. Tenant & Partner var rådgivare åt SSC vid lokalsökningen.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige