Image

Hotell på Odenplan blir lägenheter

Bostäder HSB Stockholm har beslutat att Hotell Oden byggs om till hyresrätter. 84 lägenheter kommer att uppföras med inflyttning vid årsskiftet 2015/2016.
Publicerad den 13 Maj 2014
Hotell Oden på Odenplan i Stockholm ska byggas om till bostäder. Bild: HSB Stockholm
Hotell Oden på Odenplan i Stockholm ska byggas om till bostäder.

– Efterfrågan på hyresrätter hos våra bosparare är stor och vi vill bidra till stadens arbete med att skapa fler bostäder för Stockholmarna. Vi har haft en bra dialog med Stockholm stad under bygglovprocessen och ser fram emot att erbjuda fler hyresrätter i innerstaden, säger Anders Svensson, vd HSB Stockholm.

– Hotell Oden ska få en ansiktslyftning och lägenheterna kommer att bli moderna med riktigt bra planlösningar. Det är få som känner till att HSB Stockholm faktiskt erbjuder andra boendeformer än bostadsrätter. Vi har redan idag 3 500 hyresrätter med flera på gång och ett antal kooperativa hyresrätter. Våra bosparare har redan nu visat ett stort intresse för bostäderna, säger Jonas Erkenborn, chef Fastighetsutveckling på HSB Stockholm.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige