Image

Hon tar rodret för Länsförsäkringars Skånesatsning

Bolag Eva Zdolsek ska leda Länsförsäkringar Skånes nya fastighetsbolag som ska ha ett bestånd om 1 – 1,5 miljarder kronor inom tre år. Hon kommer närmast från rollen som regionchef för Skåne på Svenska Hus och har tidigare erfarenhet från Jernhusen och Lunds kommun.
Publicerad den 7 September 2016

– Det är en fantastiskt spännande utmaning att vara med när ett så starkt varumärke som Länsförsäkringar Skåne inleder en långsiktig satsning på fastighetsmarknaden i Malmö och Helsingborg, säger Eva Zdolsek.

– Eva har en bred kompetens med erfarenhet kring projektutveckling, fastighetsförvärv och fastighetsförvaltning. Vi är mycket glada att hon nu tar sig an uppgiften att utveckla Länsförsäkringar Skånes nya fastighetsbolag, säger Dan Stenberg, chef för finans- och affärsstöd i Länsförsäkringar Skåne.

Avsikten är att bygga upp fastighetsbeståndet till marknadsvärde av 1-1,5 Mkr inom en treårsperiod där beståndet i huvudsak utgörs av bostadsfastigheter. Även Länsförsäkringar Skånes befintliga fastighetsinnehav kommer att placeras i det nystartade fastighetsbolaget.

– Vi kommer att rikta in oss på relativt nybyggda fastigheter och primärt då hyresrätter i Malmö och Helsingborg. Även nyproduktion av hyresrätter är intressant, säger Dan Stenberg.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige