Image

Hon blir ny regionchef för Svenska Hus

Bolag Svenska Hus har utsett Cecilia Bergman till ny regionchef för Svenska Hus i Göteborg och hon tillträdde tjänsten per den 1 oktober. Cecilia Bergman har sedan hon började på Svenska Hus varit ansvarig fastighetsutvecklare för regionen och antar nu rollen som regionchef.
Publicerad den 3 Oktober 2017
Cecilia Bergman. Bild: Svenska Hus
Cecilia Bergman.

Cecilia Bergman tillträdde tjänsten som regionchef för Svenska Hus i Göteborg den 1 oktober, efter att tidigare haft rollen som fastighetsutvecklare i bolaget. Cecilia Bergman är civilingenjör och har tidigare arbetat på Hufvudstaden där hon varit förvaltningschef, med ansvar för uthyrning och förvaltning av kontorsbeståndet i Göteborg. Hon har tidigare under många år arbetat med bygg- och fastighetsprojekt i olika bolag och skeden, både i rollen som projektledare och som byggentreprenör.

– Jag trivs mycket bra på Svenska Hus, ett företag som med personligt engagemang aktivt arbetar med fastighetsutveckling och förvaltning tillsammans med ett mål att driva tillväxt i de tre storstadsregionerna. Jag ser jag nu med stor förväntan fram emot att få leda det duktiga teamet i Göteborg i rollen som regionchef, säger Cecilia Bergman.

– Vi är oerhört glada över att vi fått möjlighet att låta Cecilia anta rollen som regionchef i Göteborg. Vi har nu tre mycket kompetenta regionchefer på plats i våra tre regioner och de bästa förutsättningarna tillen fortsatt positiv och stark utveckling i bolaget, säger Daniel Massot, vd Svenska Hus.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige