Image
Carin Hjulström.
Carin Hjulström. Bild: Eddie Ekberg

Hjulström moderator på nya Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen februari Den 18 februari lanseras en helt ny upplaga av Lokalmarknadsdagen med en hel del nyheter. Däremot är moderatorn densamma – Carin Hjulström.
Publicerad den 8 December 2014

Carin Hjulström har en lång och framgångsrik karriär från både tidningar, tv och radio i bagaget. Hon är också författare och har gett ut flera böcker.

Det blir fjärde gången i rad som Carin Hjulström är moderator för Lokalmarknadsdagen.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt seminarium och en institution i Göteborgsregionens fastighetsbransch, näringsliv och politik.

De senaste åren har antalet besökare ökat kraftigt för att i september i år uppnå rekordnoteringen 500 besökare.

Lokalmarknadsdagens första vårupplaga går av stapeln onsdag den 18 februari på Clarion Hotel Post. Gör en notering i din almanacka redan nu.

Lokalmarknadsdagen på hösten kommer att arrangeras som vanligt.

Du kan följa framväxten av Lokalmarknadsdagen på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet - http://www.fastighetssverige.se/lokalmarknadsdagen_feb/

Anmälan öppnar nu, passa redan nu på att säkra din plats här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige