Image

Hett restaurangkoncept till Tobins Properties bostadsprojekt

Uthyrning Fastighetsutvecklaren Tobin Properties har tecknat avtal med Hawaii Poké om att företaget ska etablera restauranger i Tobin Properties bostadsprojekt Arkaden i Sundbyberg och Etaget på Kungsholmen.
Publicerad den 10 Oktober 2017
Hawaii Poké öppnar i Tobins lokaler. Bild: Tobin Properties
Hawaii Poké öppnar i Tobins lokaler.

Svenska Hawaii Poké öppnade sin första restaurang i juni 2016 och har i dag tre restauranger i centrala Stockholm. Expansionsplanen för Hawaii Poké är aggressiv och företaget har målet inställt på att öppna ytterligare sju restauranger under 2018 och tittar också på att i framtiden expandera utomlands.

– Samarbetet ligger helt i linje med våra expansionsplaner. Utan bra lägen är det svårt att driva tillväxt och genom Tobin får vi både bra lägen och möjlighet att verka i vackra, funktionella miljöer - och i hus som utmärker sig i området, säger Susanne Wallman, vd och grundare av Hawaii Poké.

– Tobins vision är inte bara att bygga vackra och väldesignade bostäder, vi vill också bidra till staden och utveckla kvarteret där vi bygger. Våra fastigheter är attraktiva för näringsidkare och restauratörer och vår ambition är alltid att försöka välja operatörer som bidrar med något nytt och med kvalitet. Samarbetet med Hawaii Poké är ett bra exempel på just den ambitionen. Vi skapar levande bottenplan i fastigheterna vilket bidrar positivt både för de boende och till området, säger Tobins vd Erik Karlin.

Restaurangen i Etaget på västra Kungsholmen planeras att öppnas under december 2017 och i Arkaden i Sundbyberg under februari 2018.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige