Image

Hestia rekryterar Lars Blanke från Schroders

Karriär Hestia rekryterar Lars Blanke, med bakgrund från Schroders Investment Management, Aareal Asset Management, Newsec och SPP Fastigheter till sitt affärsområde Asset Management.
Publicerad den 17 September 2014

- Vi är jätteglada att Lars börjar hos oss. Hans mångåriga erfarenhet av transaktioner,
investor relations och arbete med utländska uppdragsgivare kommer att tillföra både
bredd och djup till vårt affärsområde Asset Management. En annan styrka är att Lars har
jobbat med projektledning och förvaltning, vilket gör att han i grunden förstår Hestias
övriga tjänster, säger Gunnar Isaksson, vd för Hestia.

I affärsområdet kommer Lars Blanke främst att arbeta tillsammans med chefen för AM Linda Marthon och Hestias vice vd Stefan Björkqvist.

- Jag tycker att det skall bli fantastisk kul att dels jobba operativt med förvaltningsfrågor och även utveckla affärsområdet Asset Management. Jag har följt Hestia under flera år och är väldigt imponerad av bolagets stabila och starka tillväxt. Riktigt spännande skall det bli, säger Lars Blanke.

I Hestias AM-verksamhet ryms uppdrag i Danmark, Sverige och Finland för nordiska och internationella kunder. Fastigheterna som ingår i uppdragen inom affärsområde AM har ett samlat värde på 450 miljoner euro.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige