Image

HEA Property Partner rekryterar

Karriär HEA Property Partner förstärker teamet med två personer bland annat som en följd av det nyligen tecknade samarbetsavtalet med Keva.
Publicerad den 30 Juni 2015
Johan Bråkenhielm. Bild: HEA Property Partner
Johan Bråkenhielm. Patric Gradin. Bild: HEA Property Partner
Patric Gradin.

Johan Bråkenhielm börjar på HEA i augusti, och kommer bland annat att arbeta med investeringar och transaktion. Han har 16 års erfarenhet från fastighetsbranschen, och kommer närmast från en ledande befattning hos CBRE Global Investors Nordics.

Patric Gradin börjar på HEA i september, och kommer att arbeta med projekt och hyresgästkoordination. Han har 21 års erfarenhet från fastighetsbranschen/ detaljhandeln, och kommer närmast från Åhléns där han bland annat ansvarat för
Ombyggnaden av Åhléns City.

- Vi är glada och stolta över att både Johan och Patric valt att börja hos oss på HEA. Detta är en förstärkning av teamet, som kommer att bidra till en fortsatt positiv utveckling för HEA, säger Magnus Alteskog, vd för HEA Property Partner.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige