Image

Här är de första bilderna på Stockholms nya hotellkoncept

Stockholm Nu i maj öppnar det nya hotellkonceptet HTL Hotels på Kungsgatan i Stockholm. Här är de första bilderna.
Publicerad den 23 Januari 2014

I maj 2014 öppnar HTL Hotels sitt första hotell på Kungsgatan 53 och kommer med sina 274 rum att ta över större delen av ett kvarter mitt i centrala Stockholm.
Fastighetsägaren Axfast köpte kvarteret Bryggmästaren hösten 2012 och tecknade i höstas kontrakt med Scandic Hotels nya hotellkedja HTL Hotels.

HTL Hotels planerar även att öppna ett andra hotell på Norra Bantorget våren 2015.

- HTL:s idé är att erbjuda en innovativ och individualiserad hotellupplevelse utan att behöva betala en förmögenhet, vilket vi förverkligar genom att erbjuda hög kvalité och bästa möjliga cityläge i kombination med yteffektiva rumslösningar till ett attraktivt pris. Våra gäster betalar helt enkelt för den yta som används, säger Joachim Högefjord, vd för HTL Hotels.

Det optimerade konceptet präglar även hotellrummen, som med sina 12,5 kvadratmeter har designats med stor fokus på kvalitet, funktion och komfort. Den noga utvalda inredningen är specialdesignad för HTL med ett tidlöst, nordiskt, feminint och sportigt stiluttryck.

Färgpaletten går i en ljus färgskala som tillsammans med adderade gradienter och stora speglar skapar en känsla av rymd. De enkla grundformerna kombineras med utmärkande detaljer av hög kvalitet och innovativa materialval, vilket ger rummet en intressant och självsäker attityd.

Arkitektbyrån Koncept Stockholm står bakom den unika inredningen och designen av HTL. Projektledare Hanna Kucera Wengelin utvecklar:

- Rummet ska vara en lugn och rogivande plats, samtidigt som vi genom adderade inslag av moderna tekniska material uppnår en aktiv energi. Lite som en cashmeretröja med edge, säger Kucera Wengelin.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige