Image

Här är bolagen som skickar flest till Mipim

Mipim Fastighetssverige har gått igenom listan över anmälda till Mipim som inleds på tisdag. Sammanlagt är i dagsläget 1 058 svenskar från 345 olika företag eller organisationer registrerade. Här listar vi de aktörer som skickar flest medarbetare – i topp återfinns Newsec. - Mipim är viktigt för oss, det är det bästa tillfället på året att träffa både svenska och internationella aktörer, säger Max Barclay, vd för den svenska rådgivningsverksamheten på Newsec.
Publicerad den 6 Mars 2015
Max Barclay. Bild: Newsec
Max Barclay.

Newsec är med cirka 600 anställda Nordens i särklass största fastighetskonsult. Därför är det logiskt att de också skickar den största delegationen. Newsec skickar 35 svenskar och sammanlagt 64 personer från Sverige, Norge och Finland.

- Den svenska transaktionsmarknaden nådde nya rekordnivåer under 2014 och det är fortsatt starkt intresse. Vi bedömer att det internationella intresset för Sverige och Norden ökar och det är en av anledningarna att vi fortsätter att satsa hårt på Mipim, säger Max Barclay.

I Newsec Penthouse anordnar Newsec flera event under veckan.
- Utöver hundratals förbokade affärsmöten har vi vår årliga cocktail på onsdagskvällen där vi träffar hela branschen. För närvarande har vi över 700 anmälda.

Nordic Property News, som Fastighetssverige precis har släppt, kan du se hur många medarbetare de största bolagen och organisationerna i Norden skickar.

BOLAG/ De har minst sex anmälda
Newsec 35
Skanska 32
Catella 17
NAI Svefa 16
JLL 14
Sweco 13
Lindahl 12
HSB 12
SEB 12
Fabege 9
Wallenstam 9
White 9
Wistrand 9
Niam 8
Riksbyggen 8
Rikshem 8
Savills 8
Stena 8
WSP 8
CBRE 7
Diligentia 7
DTZ 7
EY 7
JM 7
Heimstaden 7
Leimdörfer 7
PWC 7
Serneke 7
Setterwalls 7
Titania 7
Areim 6
Cushman & Wakefield 6
Einar Mattsson 6
Grant Thornton 6
Hegeli 6
Hemsö 6
Midroc 6
Nordea 6
Tengbom 6
Vasakronan 6
Veidekke 6
Wästbygg 6



REGIONER/ORGANISATIONER – (inklusive politiker, tjänstemän, bolag, etc)
Stockholm Business Region 20
Malmö 19
Business Region Göteborg 18
Fastighetsägarna 11
Nacka 10
Örebro 8
Gävle 6
Haninge 6
Uppsala 6

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige