Image

Han tar över Svenska Hus

KARRIäR Lars Vardheim blir ny vd för Svenska Hus från och med januari 2011. Han efterträder Jesper Månsson som har påbörjat en tjänst som fastighetschef för Helsingborgshem.
Publicerad den 12 November 2010

Vardheim har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 1990. Han kommer närmast från Swedbanks fastighetsbolag Ektornet, där han har ansvarat för verksamheten i Baltikum.

Dessförinnan hade han olika positioner i Skanska-koncernen, bland annat som vd och affärsenhetschef för Commercial Development Europe och som vd för Skanska Fastigheter i Göteborg.

Svenska Hus äger och förvaltar fastigheter i Göteborg, Stockholm och Skåne. Fastigheternas marknadsvärde uppskattas till cirka tre miljarder kronor.
Huvudkontoret ligger i Göteborg, där Vardheim kommer att vara placerad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige