Image

Han blir ny vd för Svenska Hus

Karriär Daniel Massot, i dag affärsområdeschef för Göteborg på Hufvudstaden, blir ny vd för Svenska Hus.
Publicerad den 29 Februari 2016
Daniel Massot. Bild: Svenska Hus
Daniel Massot.

Lars Vardheim lämnade vd-posten på Svenska Hus förra året. Sedan dess är Sture Kullman tillförordnad vd. Han efterträds av Daniel Massot den 1 september.

– Svenska Hus har under åren haft en mycket stark och stabil tillväxt. Vi är övertygade om att Daniel Massot med sin erfarenhet och personlighet kommer att fortsätta på den inslagna vägen på ett mycket bra sätt. Vi är oerhört glada över att vi tagit ombord Daniel som ledare i vår verksamhet. Hans starka ambitioner, entreprenörsanda och goda ledaregenskaper tillsammans med en förmåga att se nya tillvägagångssätt utgör mycket goda förutsättningar att fortsätta utveckla Svenska Hus och föra oss in i framtiden på det sätt vi önskar, säger Lars-Erik Jansson, styrelseordförande i Svenska Hus.

Daniel Massot har en bred och lång erfarenhet både från byggbranschen och från samtliga delar inom fastighetsbranschen. I botten har han en civilingenjörsexamen från Väg- och vattenbyggnad vid Chalmers tekniska högskola. Han har under huvuddelen av sin karriär arbetat med kommersiella fastigheter och stadsutveckling bland annat som distriktschef hos Skanska och sedan cirka sju år tillbaka hos Hufvudstaden. Hos sin tidigare arbetsgivare har Daniel ansvarat för verksamheten i Göteborg inom framförallt förvaltning och fastighetsutveckling.

- Efter lärorika år som affärsområdeschef ser jag med stor förväntan fram emot att bli en del av Svenska Hus team och en del av ett företag som med personligt engagemang aktivt arbetar med fastighetsutveckling och förvaltning, tillsammans med mål att driva tillväxt i de tre storstadsregionerna, säger Daniel Massot.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige