Image

Han blir ny Mipim-general

Mipim Reed Midem, som arrangerar Mipim och Mapic, har utsett Ronan Vaspart till ny Mipim-general med ansvar för mässorna i Cannes, London och Asien.
Publicerad den 6 Mars 2017
Ronan Vaspart. Bild: Reed Midem
Ronan Vaspart.

Ronan Vaspart ansluter till Reed Midem efter elva år inom Accor Hotels Group, där han haft en rad ansvarspositioner.

– Ronans mångfacetterade erfarenhet från Accor Hotels gör att han kommer in med expertis inom såväl marketing, projektledning, kundservice, digital utveckling och innovation. Han har arbetat inom flera internationella marknader med särskild erfarenhet från Frankrike, Storbritannien och Benelux-länderna. Jag är övertygad om att Ronan kommer ha en nyckelroll när vi fortsätter utvecklingen av Mipims varumärke, säger Filippo Rean, chef för Reed Midems fastighetsavdelning.

– Det är spännande tider för den internationella fastighetsmarknaden med stora sociopolitiska förändringar, banbrytande tekniska utvecklingar och spännaande urbana strategier som smarta hus och smarta städer. Jag är glad över att ansluta till det Mipim-team som beslutsamt arbetar för att vara en mäklare för internationella affärssamarbeten inom den globala fastighetsbranschen, säger Ronan Vaspart.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige