Image

Granen tecknar driftavtal med Gunnar Karlsen

Bolag Gunnar Karlsen tog den 1 oktober 2015 över den tekniska förvaltningen av Granens fastighetsbestånd från Stockholm och söderut. Totalt omfattar avtalet cirka 90 000 kvadratmeter.
Publicerad den 6 Oktober 2015

Granens fastighetsbestånd består främst av handelsfastigheter med starka hyresgäster som Systembolaget, Ica, Axfood, Bergendahls och Coop. I uppdraget ingår bland annat tekniska ronderingar, förebyggande underhåll, jour och övriga serviceuppdrag.

- Granen befinner sig i en spännande och expansiv fas med starkt fokus på affärsområdet Granen Handelsfastigheter. Vi har satt en hög ambitionsnivå för service till våra hyresgäster och vi vill fortsätta utveckla beståndet till dess fulla potential. Gunnar Karlsen AB:s starka serviceverksamhet går väldigt väl ihop med Granens fokus på att leverera god service och bra arbetsmiljö i fastighetsbeståndet, säger Frej Adolph, affärsområdeschef förvaltning på Granen Fastighetsutveckling.

- Vi har det senaste halvåret förstärkt vårt team i Stockholm just med syfte att få vår satsning på FM/Teknisk Service att växa och det är väldigt roligt att vi får detta förtroende av Granen, säger Martin Vujicic, distriktschef Stockholm FM/Service på Gunnar Karlsen Sverige AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige