Image

Go To Work fortsätter att växa

Bolag Magnus Lind heter Go To Works nya medarbetare. Han kommer i huvudsak att arbeta som säljande projektledare på företaget.
Publicerad den 30 November 2015
Magnus Lind blir ny projektledare på Go To Work. Bild: Go To Work
Magnus Lind blir ny projektledare på Go To Work.

Magnus Lind kommer senast från Mediaplanet och en roll som säljande projektledare inom content marketing och är sedan tidigare utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Jönköping.

– I den expansiva fas som Go To Work befinner sig i är vi mycket glada att välkomna Magnus i vårt lag, säger Karin Ståhl, en av delägarna på Go To Work. Vi ser ett växande behov av kompetent personal för att möta den efterfrågan vi ser från befintliga kunder och branschen i stort.

– Magnus, jag och kollegor kommer att vara på Kontor 2015 som arrangeras 1-2 december tillsammans med Teknologisk Institut på IVA i Stockholm, fortsätter Karin Ståhl. Vill man träffa någon av oss och samtidigt lära sig mer om kontor och konsten att skapa en väl fungerande arbetsmiljö tipsar vi om att besöka oss där.

GoToWork grundades 2013 och är nu åtta personer verksamma inom olika kompetensområden. Under denna period har företaget redan genomfört närmare 100 uppdrag inom områdena arbetsplatsstrategier, förändringsledning och projektledning, med kunder och uppdrag över hela Sverige, och även i grannländerna.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige