Image

Genovas preffar noteras 15 december

Bolag Genova Property Group har ansökt om att bolagets preferensaktier ska handlas på Nasdaq First North Premier. Beräknad första handelsdag är den 15 december
Publicerad den 30 November 2015
Andreas Eneskjöld. Bild: Nordier
Andreas Eneskjöld.

- Efter en framgångsrik nyemission av preferensaktier till ett antal svenska investerare är vi glada över att ta nästa steg genom att ansöka om notering av preferensaktierna på Nasdaq First North Premier. Vi tror att en notering är positiv både för Genova Property Groups utveckling och för våra ägare. Nu ser vi fram emot att fortsätta bygga bolaget genom att expandera både genom förvärv och fler spännande utvecklingsprojekt, säger Andreas Eneskjöld, vd för Genova Property Group.

För att uppnå en större spridning i ägandet av preferensaktier kommer en befintlig preferensaktieägare att erbjuda ett bestämt antal befintliga preferensaktier till försäljning inför noteringen.

Erbjudandet omfattar högst 100 000 preferensaktier till en sammanlagd köpeskilling om högst tio miljoner kronor.

Därutöver kommer ytterligare preferensaktier för upp till 5 miljoner kronor emitteras inom ramen för den nyemission av preferensaktier inom vilken Bolaget nyligen emitterade preferensaktier för 175 miljoner kronor, med en direktavkastning om 10,5 procent.

Anmälningsperioden för erbjudandet planeras till den 1-8 december 2015.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige