Image

Gate 46 växer ytterligare

Bolag Gate 46 expanderar och anställer Abbi Karlsson som projektledare inom affärsområdet etablering.
Publicerad den 2 Februari 2016

Abbi Karlsson har flera års erfarenhet av att projektleda, utveckla och etablera lokaler. Hon kommer närmast från Interoute Managed Services AB där hon arbetat som Facility Manager Nordics. Abbi Karlsson är en engagerad person som drivs av att hitta kreativa lösningar och har en stor känsla för service och kvalitet.

- Vi möter ett ökande behov hos våra kunder att förtydliga sina strategier och säkerställa att deras etableringar är väl underbyggda. För att skapa mer lönsamma retailaktörer sett utifrån ett lokalperspektiv gäller det att hantera sin historia i nutid för att öka lönsamheten i framtiden, säger vd på Gate 46 Fredrik Widing.

Abbi Karlsson tillträdde sin roll som projektledare i mitten av januari.

- Jag ser verkligen fram emot att arbeta på Gate 46. De ligger i framkant inom sin bransch och jag ser det som en spännande utmaning att vara delaktig i Gate 46:s fortsatta utveckling, säger Abbi Karlsson.

Gate 46 affärside bygger på att som strategisk partner i lokalfrågor skapa mer lönsamma retailaktörer. Det omfattar alla delar från att etablera en förankrad strategi till implementering och förvaltning. För att möta en ökad efterfrågan på företagets tjänster, på den svenska såväl som den internationella marknaden, växer Gate 46.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige