Image

Fyra nya till Uppsala kommuns fastighetsbolag

Bolag Uppsala Kommuns Fastighets AB har förstärkt sin organisation med fyra nya medarbetare.
Publicerad den 12 Januari 2018
Manne Johansson, Josefin Wallberg, Jens Dahlman och Angelica Belin. Bild: Uppsala Kommun Fastighets AB
Manne Johansson, Josefin Wallberg, Jens Dahlman och Angelica Belin.

Jens Dahlman anställs i en ny roll som kommersiell fastighetschef. Han är utbildad fastighetsförvaltare och har även en bakgrund som fastighetsmäklare. Jens Dahlman kommer närmast från Sveriges lantbruksuniversitet där han ansvarade för olika förvaltningsområden inklusive studentbostäder.

Manne Johansson har anställts som drift- och säkerhetschef. Manne Johansson är utbildad fastighetsförvaltare med erfarenhet av förvaltning både i Sverige och Australien. Närmast kommer han från en tjänst hos Newsec där han ansvarade för driften av Vällingby City.

Josefin Wallberg har anställts som koordinator. I en nyinrättad befattning ansvarar hon för samordning inom vd-stab och bolagets olika enheter. Hon har en ekonomexamen från Uppsala universitet och hon har även studerat vid Santa Barbara College i Kalifornien.

Ny ekonomi- och personalchef i Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är Angelica Belin. Angelica Belin har en magisterexamen från Linköpings universitet. Hon kommer närmast från KPMG där hon har flerårig erfarenhet som auktoriserad revisor.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige