Image

Förändringar i Jernhusens ledningsgrupp

Karriär Åsa Dahl och Micael Svensson får nya chefsposter.
Publicerad den 15 November 2016
Åsa Dahl. Bild: Jernhusen
Åsa Dahl. Micael Svensson. Bild: Jernhusen
Micael Svensson.

Åsa Dahl, nuvarande chef för affärsområde Depåer, blir ny chef för affärsområde Stationer när Daniel Daagarsson lämnar Jernhusen efter åtta år. Affärsområde Depåer och affärsområde Godsterminaler slås ihop till ett och får Micael Svensson, nuvarande chef för affärsområde Godsterminaler, som chef.

– Åsa och Micael brinner båda för kvalitet i kundarbetet och har en djup förståelse för komplexiteten i att driva kommersiella verksamheter som samtidigt är viktiga delar av järnvägens infrastruktur. De egenskaperna är centrala för att utveckla Jernhusen de närmaste åren, säger Kerstin Gillsbro, vd.

– Jag vill tacka Daniel för hans värdefulla arbete, både under sin tid som chef för Depåer och för Stationer, fortsätter Kerstin. Under hans ledning har vår affär och vår leveransförmåga mot våra kunder utvecklats mycket positivt.

– Jag är väldigt stolt över vad mina kollegor och jag åstadkommit. Vi har ökat vår marknadskunskap och kommit närmare våra kunder. Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat lösningar som både gagnat Jernhusen och våra kunders affär, säger Daniel Daagarsson.

Den nya organisationen kommer att träda i kraft vid årsskiftet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige