Image
Sveavägen 44.
Sveavägen 44. Bild: Diligentia

Fora till Sveavägen 44

Uthyrning Nu väljer även valcentralen Fora att flytta sitt kontor till Diligentias nybyggda kontorsfastighet på Sveavägen 44.
Publicerad den 17 April 2014

- Vi är glada över att få Fora som hyresgäst. Diligentia är mer än bara en hyresvärd och vi hoppas att de nya lokalerna kommer att vara gynnsamma för deras verksamhet. Fora passar väl in och det blir en bra mix i fastigheten, säger Markus Pfister, Fastighetschef Kontor Diligentia.

Fora ägs till lika delar av LO och Svenskt Näringsliv och administrerar tjänstepensioner och försäkringar som cirka fyra miljoner personer omfattas av via sin anställning. I april 2015 flyttar Foras personal på cirka 250 personer in på plan sex på Sveavägen 44. De hyr hela kontorsytan som är 3 836 kvadratmeter stor, där det också finns en egen terrass som går runt hela våningsplanet.

- Hos Diligentia får vi en lösning där vi kan samla hela vår personal på ett och samma våningsplan vilket kommer att underlätta för oss när det gäller service och tillgänglighet för våra kunder. Eftersom samhällsnyttan är viktig för oss så var det också avgörande att fastigheten har en hög standard när det gäller energi- och miljökrav. Terrassen och fastighetens läge är naturligtvis en fantastisk bonus för oss, säger Tomas Torarp, HR-chef på Fora.

Andra kontorshyresgäster som också flyttar in är SAP, Klarna, Ray Search, Arbetsgivarverket, King och Swedish Match.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige