Image

Ferdinand Grumme ny vd för Boet

Karriär Ferdinand Grumme tillträdde under onsdagen som vd för Boet Bostad. Han efterträder Björn Erlandsson, som fortsätter i sin roll som ledamot i bolagets styrelse.
Publicerad den 31 Augusti 2016

Ferdinand Grumme kommer från en position som affärsutvecklingsansvarig inom Boet Bostad och har dessförinnan 15 års erfarenhet av både operativt och strategiskt arbete i ledande funktioner samt affärsutveckling.

Tidigare har Ferdinand Grumme bland annat jobbat med Magnolia Bostads börsintroduktion och på Näringsdepartementet som bolagsansvarig för statens fastighetsbolag Vasakronan, Akademiska Hus, Vasallen och Specialfastigheter.

Han har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och en MBA från Harvard Business School i USA.

– Sedan starten förra året har Boet Bostad fått ett fantastiskt mottagande på marknaden. Vi är i dag aktiva i ett femtiotal storstäder, regionstäder och universitetsstäder och är inne i ett expansivt skede med flera större projekt under utveckling. Ferdinands transaktions- kompetens och breda kontaktnät kommer att vara till stor nytta för Boet Bostad i sin fortsatta expansion, säger Fredrik Söderberg, styrelseordförande för Boet Bostad.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige