Image

Fastighetskvinnan – bara två veckor kvar

Fastighetskvinnan I dag är det två veckor kvar till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm. - Ett välkommet event med fokus på viktiga frågor. Det ska framför allt bli spännande att få input kring hur andra arbetar med jämställdhetsfrågor, säger Diös vd Knut Rost som anmälde sig i går.
Publicerad den 20 Augusti 2014
Diös vd Knut Rost var en av dem som anmälde sig till Fastighetskvinnan i går. Bild: Diös
Diös vd Knut Rost var en av dem som anmälde sig till Fastighetskvinnan i går.

Den 3 september hålls seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm.
Du anmäler dig här senast 28 augusti.

Fastighetskvinnan 2014 är delvis ett klassiskt affärsseminarium, men det handlar också till stor del om jämställdhets- och mångfaldsfrågor – och om hur jämställdhetsarbete kan leda till bättre affärer.

Unikt för seminariet är att samtliga talare är kvinnor – männen får den här gången hålla sig i publiken.

- Beslutsfattarna i branschen är fortfarande övervägande män. Jag tycker att det är bra att det här eventet bygger på att lyfta fram kvinnor i ledande positioner. Branschen behöver fler kvinnor, både i ledningsgrupperna och ute i verksamheterna, säger Knut Rost, som nyligen presenterade Diös nya ledningsgrupp, där två – Kristina Grahn-Persson och Karin Falkeström – av fem personer är kvinnor.

- Kristina och Karin är med enbart på grund av sin höga kompetens. Men att vi har en ledningsgrupp med både män och kvinnor leder till att vi har breda diskussioner, får många nya idéer och har väldigt högt i tak. Jag är övertygad om att en ökad bredd leder till en mer attraktiv och i slutändan en mer lönsam bransch, säger Knut Rost.

- Men för att locka fler kvinnor till fastighetsbranschen måste vi män förstå vilka förutsättningar som krävs. Vad ska till för att kvinnor i högre utsträckning ska välja att göra karriär inom fastighetsbranschen? Det hoppas jag att det här seminariet ska ge en del svar på.

Fastighetskvinnan 2014 är ett heldagsseminarium som inleds med lite mingel från 8.15 onsdagen den 3 september.

Klockan 9.00 börjar programmet, som du ser här.

fastighetssverige.se/fastighetskvinnan kan du läsa mer information om eventet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige