Image

Fasticon rekryterar seniorkonsult för upphandling

Karriär Fasticon har rekryterat Johan Lundström som seniorkonsult inom affärsområde upphandling med placering i Stockholm.
Publicerad den 29 Augusti 2016
Johan Lundström. Bild: Fasticon
Johan Lundström.

Johan Lundström har arbetat med kvalificerad upphandling sedan 2006 bland annat som strategisk inköpare på FMV och upphandlare på Svenska kraftnät. De senaste åren har han arbetat med innovation inom offentlig upphandling på Vinnova, Konkurrensverket och Upphandlingsmyndigheten.

– Det är en härlig utmaning att ta klivet till fastighetsbranschen och det känns hedrande att komma till ett företag med ett så gott renommé, säger Johan Lundström, som började på Fasticon i mitten av augusti.

Johan Lundström kommer att arbeta med upphandlingar inom både AB, ABT, ABK och Aff (ABFF).

– Johan blir en viktig förstärkning till vår upphandlingsverksamhet i Stockholm. Johans bredare erfarenhet inom upphandling kompletterar vår spetskompetens inom fastighets- och FM-området på ett bra sätt, säger Per Ollas, chef för affärsområde Upphandling Stockholm på Fasticon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige