Image

Fasticon rekryterar seniorkonsult

Karriär Fasticon rekryterar Anneli Kinder som ny seniorkonsult.
Publicerad den 10 December 2014
Anneli Kinder. Bild: Fasticon
Anneli Kinder.

Anneli Kinder kommer närmast från Swedavia och rollen som inköpare inom bygg-, anläggning-, mark- och installationsentreprenader. Hon har en gedigen erfarenhet inom upphandlingsområdet och har bland annat arbetat inom organisationer såsom NCC Construction Sverige och Vattenfall.

- Då de breda erfarenheterna kring alla former av samhällsbyggnadsentreprenader sträcker sig över gränserna mellan beställarledet och entreprenadssegmentet, så ser jag en mycket intressant kombinationsmöjlighet med att se aspekter ur olika håll. Med tidigare bygg- och markentreprenadinköp på Vattenfall, flertalet partneringprojekt på NCC Construction Sverige och nu senast som upphandlare på Swedavia, står jag rustad för att kunna ge optimalt värde för både beställare och leverantörer, säger Anneli Kiander, seniorkonsult Fasticon.

I sin nya roll på Fasticon kommer Anneli Kinder främst att arbeta med upphandlingar inom Aff-, ABK-, AB- och ABT-området. Hon har även en gedigen kunskap inom LOU och LUF.

- Vi är mycket glada att ha knutit Anneli till oss. Med sin långa erfarenhet inom upphandlingsområdet kommer Anneli att bli en stor tillgång för oss och våra kunder, säger Per Ollas, affärsområdeschef Upphandling/Förvaltningsstöd.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige