Image

Fabege förstärker inom stadsutveckling

Karriär Den 15 januari nästa år tillträder Maria Majtorp en ny tjänst inom Fabeges affärsutvecklingsteam med fokus på planläggning och fastighetsutveckling i tidiga skeden.
Publicerad den 24 November 2017
Maria Majtorp. Bild: Fabege
Maria Majtorp.

Initialt kommer Maria Majtorp att utgöra en viktig resurs i visions- och utvecklingsarbetet av Solna Business Park.

– Just nu är vi inne i en intensiv period där vi har flera stora stadsutvecklingsprojekt som pågår parallellt, nästa etapp av Arenastaden, Haga Norra och Solna Business Park. Därför är vi väldigt glada för att Maria har tackat ja till att förstärka vårt team, säger Charlotte Liliegren, chef fastighetsutveckling och värdering Fabege.

Maria Majtorp kommer närmast från en tjänst som projektutvecklare på Alm Equity.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige