Image

Exklusiv intervju: Fredrik Svensson – dold makthavare i fastighetsbranschen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Fredrik Svensson är vd i det familjeägda investmentbolaget Arvid Svensson AB från Västerås som med stora poster i Balder och Klövern tillhör branschens dolda makthavare. På Branschens mötesplats i Västerås den 29 mars hör du honom i en exklusiv intervju.
Publicerad den 7 Mars 2017
Fredrik Svensson kommer till Fastighetsmarknadsdagen Västerås den 29 mars för en exklusiv intervju. Bild: Klövern
Fredrik Svensson kommer till Fastighetsmarknadsdagen Västerås den 29 mars för en exklusiv intervju.

Arvid Svensson AB tillhör fastighetsbranschens dolda makthavare. Det familjeägda investmentbolaget från Västerås är storägare i både Balder och Klövern. Och vd Fredrik Svensson är styrelseledamot i båda bolagen. Bolaget äger även lokala Arosmotet Fastigheter AB och jobbar med omfattande projektutveckling främst i Storstockholm och Västerås. Hur ser investeringsfilosofin ut och hur ser han på läget och framtiden? Svaren ges på Fastighetsmarknadsdagen Västerås på Elite Stadshotellet Västerås den 29 mars.

Mingla med branschkollegor, knyt nya kontakter och bli uppdaterad på det senaste som händer på fastighetsmarknaden – anmäl dig här! (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)
Boka tidigt-rabatt! Gå 4 betala för 3 (gäller t.o.m 10/3)

Moderator är Gunnar Wrede, tidigare reporter på Dagens Industri. Han har även arbetat på TV4 och Avanza Banks oberoende nättidning Placera.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt. Partner är PWC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige