Image

Europas största frisörkedja till Sundbyberg

Uthyrning M Room, Europas största frisörkedja för män, har salonger i städer som Berlin, Miami och Seattle. Nu öppnar företaget sin första salong i Sverige, i Förvaltarens lokaler på Landsvägen 62 i Sundbyberg.
Publicerad den 5 Februari 2016
M Room öppnar i Sundbyberg. Bild: M Room
M Room öppnar i Sundbyberg.

Hud- och hårvård för män har vuxit sig stort i Sverige. Salongen M Room är experter på området och erbjuder klassiska barberar-/herrfrisörtjänster. Det som skiljer M Room åt från andra barberare är att de erbjuder medlemskap och att de inte har någon tidsbokning. Med M Rooms app kan kunder själva se tillgängligheten på respektive salong.

Företaget grundades i Finland år 2008 av de prisbelönade barberarna Toni Kylätasku och Petri Sipiläinen och har i dag drygt 60 salonger i sex länder. Nu har turen kommit till Sverige.

M Room valde Sundbyberg som första svenska etableringsort eftersom regionen växer snabbt, både i antalet invånare och företagare, och det finns bra kommunikationer.

– Att lokalerna i Banken vid Sundbybergs torg är nyrenoverade är självklart också ett stort plus för M Room. Förvaltaren, som är vår hyresvärd, har som ambition att förnya Sundbyberg och det känns roligt att få vara en del i det. De står för uppfräschningen av stadsbilden och vi fräschar upp de manliga invånarna, säger Robert Rydell, barberare och representant för M Room i Sverige.


Det kommunala bostadsbolaget Fastighets AB Förvaltaren har nu som mål att attrahera fler nya företag till Sundbyberg.

– Med lokaluthyrningen till M Room kan vi möta efterfrågan på ett bredare serviceutbud från den allt mer mångfacetterade befolkningen i kommunen. M Rooms koncept ligger helt rätt i tiden och det stämmer väl överens med Förvaltarens vision för Sundbyberg. Vi ska ligga i framkant och kommer fortsätta lyfta fram nya spännande aktörer, säger Ewa-Maria Svensson, chef för lokaluthyrning på Förvaltaren.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige