Image

Ettelva anställer två medarbetare

Bygg/Arkitektur Ettelva anställer Anita Hansson och Torbjørn Våge.
Publicerad den 13 Oktober 2014
Torbjørn Våge. Bild: Ettelva
Torbjørn Våge. Anita Hansson. Bild: Ettelva
Anita Hansson.

Anita Hansson kommer närmast från Tengbom där hon har arbetat i 4,5 år, främst med bostäder. Hon har även varit anställd på Trivselhus i två år. Hon är utbildad på Arkitekturskolan KTH i Stockholm och tog examen 2009. Hon kommer att arbeta i team Bostad på Ettelva.

Torbjørn Våge är nyexaminerad arkitekt från Norge och team kommersiellts nyaste medarbetare. Han studerade arkitektur på Norges Tekniska och Naturvetenskapliga Universitet i Trondheim och kommer ursprungligen från Tønsberg utanför Oslo. Torbjørn Våge har tidigare varit anställd på Spir Arkitekter där han fick bred kunskap genom att arbeta med både stadsplanering, utbyggnader av bostäder, illustrationer och projektering av ett kulturhus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige