Image

Erfator och Projektgaranti i samarbete

Bolag Som ett led i bolagens utveckling har Erfator och Projektgaranti startat ett strategiskt samarbete som innebär allt från en gemensam kompetensbas och erfarenhetsåterföring till utbildningsinsatser.
Publicerad den 14 Mars 2013
Helen Olausson, Projektgaranti, Michel Bassili Erfator. Bild: Erfator/Projektgaranti.
Helen Olausson, Projektgaranti, Michel Bassili Erfator.

- Vi är övertygade om att det är bra för både våra kunder och oss att vi dubblar kompetensbanken och att våra specifika resurser når längre geografiskt. Vi tror helt enkelt att vi tillsammans möter våra kunders behov ännu bättre än var för sig, säger Michel Bassili, vd för Erfator.

I detta samarbete erbjuder Projektgaranti och Erfator varandra full transparens när det gäller kunder, intressanta projekt och kompetenser, utan att ge avkall på bolagens identitet eller integritet.

- Vi har arbetat med varandra i flera projekt och samarbetssynergier kom snabbt upp på agendan vid våra planeringsmöten, säger Helen Olausson, vd Projektgaranti.

Genom samarbetet når Erfator och Projektgaranti tillsammans både fler affärsområden och större geografiska områden över landet med utgångspunkt från Stockholm och Göteborg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Spaden i tårtan när Park Central byggstartades

Bygg/Arkitektur Under torsdagen hölls byggstartsevent för det som ska bli den första byggnaden i Centralstaden Göteborg. Park Central, som blir cirka 40 000 kvadratmeter stort, kommer utöver kontor, service och handel innehålla en av Västlänkens stationsuppgångar. Fastighetssverige tog en pratstund på plats med de ansvariga på NCC och Jernhusen, som gemensamt utvecklar stations- och kontorsytorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige