Image

Einar Mattsson rekryterar Britta Blaxhult från Veidekke

Bolag Britta Blaxhult blir ny mark- och projektförvärvschef på Einar Mattsson Projekt AB. Hon kommer närmast från en roll som affärsutvecklingschef på Veidekke Bostad.
Publicerad den 14 Februari 2017
Britta Blaxhult. Bild: Einar Mattsson
Britta Blaxhult.

– Rekryteringen av Britta Blaxhult är strategiskt viktig när våra affärer växer och där är markförvärv en central del. Britta har ett sinne för affärsutveckling och det framåtdriv som behövs när Einar Mattsson nu tar nästa steg. Hon är efterlängtad, säger Mikael Anjou, vice koncernchef.

– Det är en förmån att få vara delaktig i att utveckla det framtida Stockholm och skapa bra bostäder för ett hållbart samhälle. Einar Mattssons förmåga att genom alla år bibehålla sin omsorg om boende och köpare, samtidigt som man spelar en viktig roll i samhällsutvecklingen, är imponerande.
Jag både lämnar och börjar på fantastiska bolag med spännande resor framför sig, säger Britta Blaxhult tillträdande mark- och projektförvärvschef på Einar Mattsson Projekt AB.

Britta Blaxhult är civilingenjör från KTH och har lång erfarenhet från bostadsbranschen. Hon har tidigare arbetat på NCC och tio år som projektledare på Stockholms stad. Nu närmast kommer hon ifrån en roll som affärsutvecklingschef på Veidekke Bostad AB där hon varit i elva år.

Britta Blaxhult tillträder sin nya tjänst den 10 mars.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige