Image

Dubbel förstärkning på Semrén & Månsson i Göteborg

Bolag Ulrika Burman blir ny chef för Göteborgskontorets inredningsstudio, medan Jens Ragnarson blir vice kontorschef.
Publicerad den 14 December 2017
Jens Ragnarson och Ulrika Burman. Bild: Semrén & Månsson
Jens Ragnarson och Ulrika Burman.

Både Ulrika Burman och Jens Ragnarson är sedan tidigare etablerade i företaget. Ulrika Burman har arbetat som projektledare på Göteborgskontoret i drygt två år. Efter en tid som tillförordnad tar hon nu över som chef för inredningsstudion.

– Kontoret är i en spännande fas där vår syn på arkitektur som en helhet – ett samspel mellan form, teknik och ekonomi – får allt större genomslag. Ulrika är bra på att just se till helheten och hon blir en värdefull brygga mellan olika kompetenser i företaget när vi fortsätter att vässa vårt erbjudande för interiöra miljöer, säger kontorschefen Sophie Dufva.

– Vårt inredningsteam är en mix av arkitekter, inredningsarkitekter och projektledare; människor med olika styrkor som kompletterar varandra väl. Tillsammans har vi en stor kreativ spännvidd och tar oss an allt från koncept till större komplexa ombyggnationer – alltid med målet att tillföra värden och upplevelser utöver form och funktion. Jag är glad och stolt över att få leda det arbetet, säger Ulrika Burman.

Jens Ragnarson är i sin tur byggnadsingenjör med många års tjänst på Semrén & Månsson bakom sig. Vid sidan av rollen som en av cheferna för kontorets bostadsstudio blir han nu vice kontorschef.

– Det är svårt att föreställa sig en person med bättre kännedom om den lokala marknaden. Jens har både erfarenheten, kompetensen och det stora nätverket för att navigera på en föränderlig marknad. Vi vill vara en nära rådgivare åt våra kunder och då är det ovärderligt med ett helhetsperspektiv som hans, säger Sophie Dufva.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige