Image

Diös förlänger och utökar avtal med gymnasieskola i Sundsvall

Uthyrning I januari 2016 flyttar Skvaderns Gymnasieskola i Sundsvall in i nya lokaler som är bättre anpassade för skolans inriktning inom estetik och hälsa. Det tioåriga hyresavtalets kontraktsvärde är 69 miljoner kronor.
Publicerad den 25 Maj 2015

– Under den tid som gymnasieskolan har varit hyresgäst hos oss har vi lärt känna deras verksamhet och förstått deras behov. Det är fantastiskt roligt att vi får fortsätta utvecklas tillsammans med dem, säger Bo Tjälldén, chef för Diös Fastigheters affärsområde Västernorrland.

– Vi är mycket nöjda med vårt nya avtal med Diös Fastigheter. Det innebär en långsiktig lösning av skolans lokalbehov i nyrenoverade, spännande lokaler. Lokalerna är ändamålsenliga för vår undervisningsverksamhet och erbjuder samtidigt goda möjligheter för arbete i friare former såväl som social samvaro för eleverna under luncher och andra raster. Vi ser fram emot att ta de nya lokalerna i bruk – lokaler som i ännu högre grad än tidigare stödjer vår pedagogiska profil, säger Jan Kibe, rektor för Skvaderns Gymnasieskola.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige