Image

Devotum rekryterar regionchef till Öresundsregionen

Karriär Fastighetsbemanningsbolaget Devotum växer med nya affärer i Öresunds-regionen och nu stärker man upp organisationen genom att rekrytera en regionchef som närmast kommer från Relier.
Publicerad den 29 April 2015

Regionchef för Devotum Syd blir Christer Axengard, med placering i Malmö. Han har lång erfarenhet av fastighetstransaktioner och har ett gediget affärsnätverk. Christer Axengard kommer närmast från Relier, där han var Senior Consultant.

- Jag ser fram emot att få expandera Devotum i Öresundsregionen. Det finns en stor potential i fastighetsbemanningstjänster. Med befintliga kunder, våra kompetenta konsulter samt med mitt utvecklade affärsnätverk kommer vi att bli en aktör att räkna med, säger Christer Axengard.

- Öresundsregionen kommer att vara en nyckelmarknad för oss i framtiden. Vi har sen tidigare flera kunder och uppdrag i området men har inte haft tillräckligt med lednings- och säljresurser på plats. Med denna rekrytering säkerställer vi vår trovärdighet och kan expandera på ett effektivare sätt. Precis som i Stockholms-regionen är det en markant ökad inflyttning i Öresundsregionen och vi ser tydligt en ökad efterfrågan på våra bemannings- och projektledningstjänster, säger Jan Wiksell, grundare och vd för Devotum.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige