Image

Datscha lanserar information om hyresgäster

Bolag Datscha fortsätter sin offensiva satsning och lanserar en ny tilläggstjänst med information om kommersiella hyresgäster på den svenska marknaden. Lanseringen är i linje med företagets strategi för att möta den växande kundkretsen och framtidens behov.
Publicerad den 16 September 2014
Jacob Philipson. Bild: Datscha
Jacob Philipson.

Den nya funktionen kommer att erbjudas som en tilläggstjänst och integreras i nuvarande plattform. Informationen om hyresgäster är komplex och kommer att samlas in via en kombination av strategiska partnerskap, olika datakällor samt intern bearbetning och analys.

- Information om hyresgäster, är något som efterfrågats starkt av våra kunder. Med vår nya tilläggstjänst kan vi nu tillgodose detta behov. Vi lägger stora resurser på att utveckla Datscha och har dubblerat antalet utvecklare samt återinvesterar halva omsättningen i produktutveckling och data, säger Jacob Philipson, vd på Datscha.

Den nya tilläggstjänsten sluttestas de kommande veckorna och planerad lansering är under kvartal fyra i år.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige