Image

Datscha i samarbete med Croisette

Bolag Datscha har slutit avtal med Croisette Real Estate Partner avseende geografiskt nischad hyresmarknadsinformation.
Publicerad den 3 Februari 2016
Jacob Philipson. Bild: Datscha
Jacob Philipson. Per Svensson. Bild: Croisette
Per Svensson.

Datschas kunder kommer från och med mitten av 2016 att kunna få detaljerad hyresmarknadsinformation för samtliga kommuner i Skåne.

- Vi ser ett stort värde i att kunna erbjuda våra kunder möjligheten till geografiskt nischad information. Vi tror att det här är en lösning som våra kunder kommer att uppskatta. Vi är glada över samarbetet med Croisette och ser det som ett win-win-förhållande säger Datschas vd Jacob Philipson.

Förutom att informationen är betydligt mycket mer detaljerad och fler till antal kommer det att publiceras informationsblad till varje kommun och i vissa fall till specifika lägen. Informationen uppdateras kvartalsvis.

Samarbetet innebär att Croisette Real Estate Partner kommer att leverera marknadsinformation avseende Skånes samtliga kommuner med minst tre delmarknader per kommun.

- Vår goda marknadskännedom i regionen tillsammans med vår samlade kompetens innebär att Datschas kunder kommer att kunna erbjudas detaljerad och nischad marknadsinformation på en helt ny nivå. Vi är mycket stolta och ser det som en kvalitetstämpel att Datscha har valt oss som leverantör säger Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige