Image
Julie Lam och Cecilia Vestin har tidigare vunnit utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna. Vem vinner i år? Nu kan du nominera din favorit.
Julie Lam och Cecilia Vestin har tidigare vunnit utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna. Vem vinner i år? Nu kan du nominera din favorit. Bild: Niclas Liedberg/Nicklas Tollesson

Dags att nominera till Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan 2014 vann Peabs Julie Lam, förra året vann Newsecs Cecilia Vestin. Nu kan du nominera din favorit – eller dig själv – till utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2016. - Att som ung talang få bli nominerad gör att man förstår att man är på rätt väg. Att sedan också vinna är en fantastisk känsla, säger juryns ordförande Agneta Jacobsson, Nordenchef för Cushman & Wakefield.
Publicerad den 29 Mars 2016
Agneta Jacobsson. Bild: Torbjörn Persson
Agneta Jacobsson. Kerstin Lindberg Göransson. Bild: Cina Stenson
Kerstin Lindberg Göransson. Kristina Alvendal. Bild: Andreas Wanitzky
Kristina Alvendal.

Årets Unga Fastighetskvinna är en utmärkelse som instiftades 2014 av Fastighetssverige och Lokalnytt i samband med den första upplagan av seminariet Fastighetskvinnan.

Juryn i utmärkelsen är intakt sedan starten; Agneta Jacobsson (ordf), Cushman & Wakefield, Kerstin Lindberg Göransson, Akademiska Hus och Kristina Alvendal, Alvendal AB.

- Det är mycket inspirerande och givande att delta i juryarbetet. Att få träffa alla dessa fantastiska kvinnor och ta del av deras berättelser, både framgångar och motgångar, ger insikt och inspiration, säger Kerstin Lindberg Göransson.

Utmärkelsen går till en ung kvinna som verkar i eller kring fastighetsbranschen. Vinnaren av Årets Unga Fastighetskvinna antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

Juryn väljer bland de nominerade ut tre finalister som bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan som hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september, där de presenteras för publiken, innan vinnaren får ta emot sitt pris.

- Det här är ett konkret sätt att synliggöra unga kvinnliga ledarförebilder. Det bidrar till att öka mångfalden i branschen. Här har mycket hänt, men mer kan hända, säger Kristina Alvendal.

Du nominerar genom att mejla till nicklas@fastighetssverige.se. Tänk på att en bra beskrivning och motivering alltid gör din kandidat mer intressant i juryns ögon!
Läs mer om utmärkelsen här

Tidigare finalister i Årets Unga Fastighetskvinna:
2014: Julie Lam, projektutvecklare på Peab. Övriga finalister var Helena Ekman, Diligentia och Therese Rattik, Areim.

2015: Cecilia Vestin, affärsansvarig för Newsecs Alectauppdrag i Stockholm. Övriga finalister var Farnaz Mortazavi, Fasticon Kompetens och Linda Eriksson, Hemfosa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige