Image

Croisette växer ytterligare

Bolag Andreas Joelsson Svenn och Mimoza Zeneli heter de nya medarbetarna på Croisette.
Publicerad den 15 Augusti 2016
Andreas Joelsson Svenn. Bild: Croisette
Andreas Joelsson Svenn. Mimoza Zeneli. Bild: Croisette
Mimoza Zeneli.

Croisette anställer Andreas Joelsson Svenn till värderingsverksamheten och Mimoza Zeneli till verksamhetsbenet lokalförmedling. Andreas Joelsson Svenn kommer närmast från studier vid Lunds tekniska högskola (LTH) samt Lunds Universitet och Mimoza Zeneli kommer närmast från Malmö Högskola. Både Andreas Joelsson Svenn och Mimoza Zeneli har imponerande CV och har lyckats skapa högst relevant arbetslivserfarenhet parallellt med sina respektive studier. I samband med rekryteringarna befordras Fredrik Dackheden, Charlotte Norell (f.d. Pettersson) och Peter Bergquist till verksamhetsområdeschefer.

– I takt med ökat inflöde av uppdrag samt vår ambition att växa, gläds vi över att ha lyckats knyta två mycket lovande personer till våra team. Vad vi också gläds över är att vi lyckats med vår employer branding, då vi utan att ha annonserat någon tjänst haft över 300 kvalificerade personer, som sökt olika typer av tjänster hos oss. Det är kanske den största bedriften vi lyckats med hittills, säger Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner.

Andreas Joelsson Svenn, nyligen dubbelt examinerad Civilingenjör i lantmäteri, LTH samt Ekonomie kandidat, Lunds Universitet.

Mimoza Zeneli, nyligen uttagen kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, Malmö Högskola.

– Vi börjar närma oss vårt första mål om att vara 12-15 personer, aktiva på kontoret i Malmö. Expansionen har gått i den takt vi hoppats på och kommer fortsätta i liknande tempo framöver. När vi väl är där och vi har full beläggning får vi se vad som blir nästa steg, säger Per Svensson.

Andreas Joelsson Svenn och Mimoza Zeneli påbörjar båda sina anställningar idag (15/8-2016).

I samband med nyanställningarna blir Fredrik Dackheden, Charlotte Norell (f.d. Pettersson) samt Peter Bergquist formellt ansvariga för respektive affärsområde. Nedan följer respektive titel.

Fredrik Dackheden - Head of Transactions
Charlotte Norell - Head of Valuation & Analysis
Peter Bergquist - Head of Leasing

– Vi har lyckats väldigt bra med de första rekryteringarna vi gjort och det är hela teamets förtjänst att vi är på väg mot att sätta ett betydande avtryck i marknaden. Fredrik, Charlotte och Peter driver sina affärsområden i linje med våra förväntningar och det är tack vare dem på väg mot något riktigt stort, säger Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige