Image
Fredrik Dackheden tillsammans med nytillskotten Olle Håkansson, David Almqvist och Jakob Eriksson.
Fredrik Dackheden tillsammans med nytillskotten Olle Håkansson, David Almqvist och Jakob Eriksson. Bild: Croisette Real Estate Partner

Croisette öppnar i Stockholm – rekryterar tre

Bolag Croisette Real Estate Partner välkomnar Olle Håkansson, David Almqvist och Jakob Eriksson till sitt nya kontor i Stockholm. Trion kommer närmast från Colliers och kommer att utgöra grunden för Croisettes transaktionsverksamhet i Stockholmsregionen.
Publicerad den 17 Februari 2017

– Vi är oerhört glada att vi genom denna rekrytering kan öppna dörrarna i Stockholm med en fungerande transaktionsverksamhet. Vi ser med tillförsikt fram emot att göra ett betydande avtryck på marknaden i Stockholmsregionen, inte enbart avseende transaktionsrådgivning, säger Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner.

David Almqvist kommer närmast från Colliers där han arbetat med transaktioner sedan 2010. Han går in som partner och tillträder sin tjänst som regionansvarig för Stockholmskontorets transaktionsverksamhet 11/4. Olle Håkansson, senast från Colliers, har tidigare bland annat arbetat på Newsec och på flertalet investmentbanker. Han går in som partner och tillträder sin tjänst i dag 17/2. Jakob Eriksson kommer även han närmast från Colliers där han arbetat med transaktioner sedan 2015. Han tillträder sin tjänst som associate i mitten av mars 2017.

– Det är en lyx att vi fått möjligheten att rekrytera denna fungerande trio bestående av tre mycket kompetenta rådgivare till vårt nya kontor i Stockholm. Synergierna mellan vår befintliga transaktionsorganisation i Malmö och vår nya i Stockholm kommer vara betydande och vi ser fram emot att kunna göra spännande affärer tillsammans med våra nya kollegor, säger Fredrik Dackheden, Head of Transactions på Croisette Real Estate Partner.

Croisette Real Estate Partner har för avsikt att leverera samma tjänsteutbud i Stockholmsregionen som de i dag gör i Öresundsregionen. Rekrytering pågår för övriga affärsområden (värdering & analys samt lokalförmedling).

– Vi har mycket bra tilltänkta kandidater för respektive befattning och det är riktigt kul att känna av den stora viljan av att börja arbeta hos Croisette, nu även i Stockholm. Vi kommer sannolikt vara fler medarbetare i Stockholm än i Skåne redan innan 2017 har passerat, säger Per Svensson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige