Croisette öppnar i Stockholm – rekryterar tre

Fredrik Dackheden tillsammans med nytillskotten Olle Håkansson, David Almqvist och Jakob Eriksson. Bild: Croisette Real Estate Partner
Fredrik Dackheden tillsammans med nytillskotten Olle Håkansson, David Almqvist och Jakob Eriksson.

Publicerad den 17 Februari 2017

Bolag Croisette Real Estate Partner välkomnar Olle Håkansson, David Almqvist och Jakob Eriksson till sitt nya kontor i Stockholm. Trion kommer närmast från Colliers och kommer att utgöra grunden för Croisettes transaktionsverksamhet i Stockholmsregionen.

– Vi är oerhört glada att vi genom denna rekrytering kan öppna dörrarna i Stockholm med en fungerande transaktionsverksamhet. Vi ser med tillförsikt fram emot att göra ett betydande avtryck på marknaden i Stockholmsregionen, inte enbart avseende transaktionsrådgivning, säger Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner.

David Almqvist kommer närmast från Colliers där han arbetat med transaktioner sedan 2010. Han går in som partner och tillträder sin tjänst som regionansvarig för Stockholmskontorets transaktionsverksamhet 11/4. Olle Håkansson, senast från Colliers, har tidigare bland annat arbetat på Newsec och på flertalet investmentbanker. Han går in som partner och tillträder sin tjänst i dag 17/2. Jakob Eriksson kommer även han närmast från Colliers där han arbetat med transaktioner sedan 2015. Han tillträder sin tjänst som associate i mitten av mars 2017.

– Det är en lyx att vi fått möjligheten att rekrytera denna fungerande trio bestående av tre mycket kompetenta rådgivare till vårt nya kontor i Stockholm. Synergierna mellan vår befintliga transaktionsorganisation i Malmö och vår nya i Stockholm kommer vara betydande och vi ser fram emot att kunna göra spännande affärer tillsammans med våra nya kollegor, säger Fredrik Dackheden, Head of Transactions på Croisette Real Estate Partner.

Croisette Real Estate Partner har för avsikt att leverera samma tjänsteutbud i Stockholmsregionen som de i dag gör i Öresundsregionen. Rekrytering pågår för övriga affärsområden (värdering & analys samt lokalförmedling).

– Vi har mycket bra tilltänkta kandidater för respektive befattning och det är riktigt kul att känna av den stora viljan av att börja arbeta hos Croisette, nu även i Stockholm. Vi kommer sannolikt vara fler medarbetare i Stockholm än i Skåne redan innan 2017 har passerat, säger Per Svensson.


- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se


Relaterade artiklar

ÄmnenSkicka denna artikel till e-post
Skriv ut/PDF


Kommentera

När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.Mer från Fastighetssverige

Trianon köper Malmö Entré

Transaktioner Malmöbaserade Trianon köper Malmö Entré av tyska Commerz Real.
Trianon har även tecknat en intressant avsiktsförklaring med Malmö stad.


”För mycket tyck och känn”

Bolag NCM Developments nya vd Johanna Holmberg om bolagets nya team, vad som ska förändras och varför branschen måste ändra metoder.


Annons Image
Image

Concents ordförande vill blicka framåt

Bolag Stort missnöje på veckans årsstämma – men Peter Gustafsson är försiktigt positiv. ”Talar sitt tydliga språk”.


Anders Sjelvgren ny generaldirektör för Boverket

Sverige Regeringen har beslutat att anställa Anders Sjelvgren som generaldirektör och chef för Boverket. Han har närmast tjänstgjort som divisionschef på Research Institutes of Sweden, RISE. Anders Sjelvgren tillträder sin befattning den 1 juli 2017.


NCC säljer logistikprojekt till NREP

Transaktioner NCC säljer logistikprojektet Önskebrunnen i Brunna, Upplands Bro, för ett överenskommet fastighetsvärde om cirka 150 miljoner kronor. Köpare är NREP Logicenters.


Milstolpe passerad för Karlastaden

Bygg/Arkitektur Sernekes och NREP:s jätteprojekt på Lindholmen i Göteborg tog ett viktigt steg när byggnadsnämnden beslutade att föreslå kommunfullmäktige att anta detaljplanen för Karlavagnsplatsen där Karlastaden och Karlatornet ska växa fram. Enligt tidplanen väntas kommunfullmäktige besluta om ett antagande före sommaren. 


Undantag för bestämmelser vid nästa flyktingvåg

Sverige Regeringen och alliansen är överens: Vid nästa stora flyktingvåg ska regeringen ha större möjligheter att meddela undantag från bestämmelser kring exempelvis bygglov, för att snabbt få fram bostäder till asylsökande.


Science park i Karlshamn expanderar

Bygg/Arkitektur Netport Science Park i Karlshamn står inför en större expansion som ska resultera i 700 nya arbetsplatser samt biografsalonger, restaurang och utställningsytor.


RSS Nordic noterar obligationslån

Bolag RSS Nordic Development Fastigheter har fått sin ansökan om notering av ett obligationslån godkänd på Nasdaq First North Bond Market.


SHH emitterar företagsobligationer

Ekonomi/Finansiering SHH Bostad har beslutat att emittera säkerställda företagsobligationer om 230 miljoner kronor.


Tobin-bolag ansöker om notering av obligationslån

Bolag Tobin Properties dotterbolag Mariefjärd offentliggör prospekt och ansöker om notering av obligationslån på Nasdaq Stockholm.


24 Storage planerar sju nya anläggningar i år

Bolag 24 Storage satsar på nybyggda förrådsanläggningar. I veckan öppnade en ny i Kallhäll, vilket var den första i en stor satsning.


SFV söker anhöriga till omkomna i flodvågskatastrofen

Bygg/Arkitektur På Djurgården i Stockholm planeras en minnesvård efter flodvågskatastrofen 2004. Som en del av minnesvården kommer namn på de 543 svenska personer som omkom att kunna finnas med, om de anhöriga önskar.


”Inte låst in oss i ett rum”

Göteborg Wallenstams vice vd Thomas Dahl om att samarbeta med så många aktörer, vilka utmaningar som väntar, hur kontakten med kommunen är och konkurrensen från Serneke.


Så har arkitekterna hittat inspiration

Bygg/Arkitektur Den profilerade arkitekten Gert Wingårdh om samarbetet, framtidsutsikterna för Plats för Göteborg – och signalen till politikerna. ”Vad tycker ni om det här då?”Fastighetssverige.se använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda Fastighetssverige.se godkänner du vår användning av cookies.