Image

Cowi anställer ny avdelningschef

Bolag Cowi stärker verksamheten och anställer Anders Wahll som ny avdelningschef inom Byggnad och Fastighet.
Publicerad den 8 September 2016
Anders Wahll. Bild: Cowi
Anders Wahll.

Anders Wahll blir chef för den nya avdelningen Education inom Byggnad och Fastighet. Han kommer närmast från P&L Nordic.

Förutom Anders Wahll har även Ingemar Fransson och Johan Rungberg rekryterats. Inledningsvis kommer verksamheten att erbjuda utbildningar inom elteknik, men ambitionen är att bredda utbudet inom fler intilliggande tekniska områden över tid.

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat gruppen till Cowi som har en gedigen erfarenhet och kompetens inom området. Det är ett kompletterande tjänsteutbud vi nu kan erbjuda som kommer ge möjlighet till ytterligare positionering för Cowi och på så vis stärka vår närvaro på marknaden inom elteknik, säger Håkan Adelwald, divisionschef för Byggnad och Fastighet på Cowi.

– Det känns mycket roligt att ha börjat på Cowi där vi hoppas kunna bidra aktivt i den fortsatta utvecklingen av Cowis 360-graderslösningar. Vårt pedagogiska angreppssätt innebär att göra utbildningar – på riktigt! Det betyder att vi, så långt det är möjligt, inte ska dra deltagarna tillbaka till skolbänken utan leder dem genom kompetensprocessen så verklighetsnära som möjligt, säger Anders Wahll, avdelningschef för Education.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige