Image

Concent värvar gammalt hockeyproffs

Karriär Concent stärker sin organisation med två personer – bland annat ett före detta ishockeyproffs.
Publicerad den 17 Oktober 2014
Johan Carlsson-Frost och Mathias Bosson. Bild: Concent
Johan Carlsson-Frost och Mathias Bosson.

Concent stärker upp organisationen med Mathias Bosson och John Carlsson-Frost.
Mathias Bosson kommer att arbeta med försäljning av bostadsrätter och hyresrättsfastigheter och därmed förstärka affärsutvecklings-teamet. Han har varit professionell som hockeyspelare under 16 år och har ett stort kontaktnät inom idrottssverige. Han har en MDA (Management Diploma for Athlets) från Handelshögskolan i Stockholm.

Bosson har bland annat spelat sex elitseriesäsonger med Malmö och vann SM-guld med klubben 1994. Han har också bland annat spelat i Finland och Italien och gjort tre A-landskamper.

Johan Carlsson-Frost har anställts som bolagsjurist och har rekryterats från Advokatbyrån Hammarskiöld & Co. Johan har en juridikexamen från Stockholms Universitet och har erfarenhet inom bland annat affärsjuridik.

- 2014 har varit ett händelserikt år för Concent. Med en kraftigt utökad projektportfölj lägger vi ner mycket resurser på att utveckla vår organisation. Rekryteringen dessa medarbetare är ett viktigt led i bolagets strävan att signifikant öka utvecklingen av bostäder under kommande år, säger Stefan Carlsson, vd på Concent AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige