Image

Concent anställer ny CFO och projektutvecklare

Karriär Concent har rekryterat en ny CFO och en ny projektutvecklare.
Publicerad den 16 September 2014
Andreas Hultgren och Sara Johansson. Bild: Concent
Andreas Hultgren och Sara Johansson.

Concent har rekryterat Andreas Hultgren som ny CFO. Han har en bred bakgrund som CFO och internationell erfarenhet från både börsbolag och Private Equity. Andreas Hultgren har tidigare arbetat på bland annat SCA, Astra Zeneca, Madeo och Philips. Han har även arbetat med att förbereda företag inför en börsnotering, en resa han nu även får göra med Concent.

Sara Johansson har anställts som projektutvecklare inom affärsområdet Fastighetsutveckling. Där ligger fokus på nyckelfärdiga hyresrätter, äganderätter och bostadsrätter i stor- och universitetsstäder som Stockholm, Uppsala, Göteborg och Lund.
Sara Johansson kommer nu närmast från ALM Equity där hon arbetat med både projektutveckling och projektledning. Hon är i botten civilingenjör och har tidigare arbetat på Stockholm Stad och Värmdö kommun.

- I vår strävan att bli den ledande och mest effektiva skaparen av hem och mötesplatser har vi nu rekryterat två personer med bred och lång erfarenhet. På detta sätt kommer vi ge våra kunder den service som efterfrågas. Andreas och Saras kunskaper är oerhört värdefulla för oss i vår fortsatta tillväxt, säger Stefan Carlsson, vd på Concent.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige