Image
Commerz Real har valt Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port.
Commerz Real har valt Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port. Bild: Commerz Real

Commerz Real väljer ny förvaltare av Solna Port

Bolag Commerz Real väljer Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port.
Publicerad den 23 April 2015
Solna Port. Bild: Commerz Real
Solna Port.

- För att ytterligare öka bearbetningen av nya hyresgäster och skapa mervärde för våra befintliga hyresgäster har vi förstärkt vår organisation i Sverige med Lexium som Commercial Asset Managerför Solna Port. Lexium har visat sig vara en mycket skicklig partner inom fastighetsutveckling, med en proaktiv strategi för att tillgodose våra hyresgästers förväntningar. Tillsammans kommer vi att lyckas i förvandlingen av fastigheten till en multifastighet med ett fullservice-koncept för hyresgäster, säger Timo Lutz, Portfolio Manager på Commerz Real.

- Vi ser fram emot att fortsätta vår utvecklingsstrategi för Solna Port tillsammans med Commerz Real. Vi är övertygade om att vi kan tillföra de mervärden som krävs för att Solna Port skall bli en förstklassig multiservice fastighet, säger Niclas Brodin, vd för Lexium.

Nordic PM kommer fortsatt att vara förvaltare av Solna Port.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige