Image

Colligent tillsätter vd

Karriär Colligent Inkasso AB som ingår i Collectorkoncernen har rekryterat Susanne Bruce. Hon kommer närmast från tjänsten som vd för IT-bolaget Aptic.
Publicerad den 31 Augusti 2016

Susanne Bruce har de senaste 20 åren arbetat i ledande positioner i finans- och inkassobranschen. Hon var vd och operativ chef för Intrum Justitias svenska verksamhet under de år då Intrum växte som starkast, både i Sverige och i Europa. Därifrån blev hon rekryterad till Lindorff och arbetade som operativ chef för deras svenska verksamhet i två år. Hon har även startat ett eget bolag som efter tre framgångsrika år såldes till IT-bolaget Aptic.

Hon tillträder nu tjänsten som vd för Collector Banks inkassobolag Colligent Inkasso AB med inriktning uppdragsinkasso.

- Vi har en mycket bra grund att stå på med starka och innovativa ägare, en mycket bra kundstruktur och duktiga medarbetare. Själv har jag förmågan att se hur IT kan bidra till effektiva och sofistikerade lösningar för vår verksamhet och som då ger ett stort värde för våra kunder utan att ta bort den personliga delen i kontakterna, säger Susanne Bruce.

- Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Susanne Bruce till att leda vår verksamhet inom uppdragsinkasso. Vi har mycket höga ambitioner för Colligent och med Susanne som ansvarig kommer vi att kunna accelerera vår tillväxt som präglas av innovation och kvalitet, säger Collectors vd Stefan Alexandersson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige