Image

Colliers växer i Göteborg

Bolag Colliers uthyrningsgrupp i Göteborg växer med Kim Grüneberger som ny uthyrare.
Publicerad den 24 April 2015
Sedan årsskiftet arbetar Kim Grüneberger som uthyrare på Colliers. Bild: Colliers
Sedan årsskiftet arbetar Kim Grüneberger som uthyrare på Colliers.

Colliers uthyrningsgrupp i Göteborg växer och har nu tre anställda som jobbar dedikerat med uthyrning och projektuppdrag för kontor, lager och kombilokaler.

Under 2014 gjorde Colliers i Göteborg cirka 65 avslut och hyrde ut närmare 45 000 kvadratmeter vilket var resultatet av ett händelserikt år. För att ytterligare bemöta kundernas efterfrågan har Colliers anställt Kim Grüneberger som uthyrare sedan årsskiftet. Kim har redan hunnit göra ett antal avslut under första kvartalet och uthyrningsgruppen ser positivt även på fortsättningen av 2015 och en glödhet uthyrningsmarknad med stor efterfrågan.

Några av Colliers senast avslutade affärer:
Unionen flyttar till nya skräddarsydda lokaler hos Hufvudstaden. De hyr 1 400 kvadratmeter kontor på Nordstadstorget 6 med inflyttning vid årsskiftet. Fastigheten som är på totalt 46 000 kvadratmeter med både butiker och kontor, är förutom några mindre lokaler nu fullt uthyrd på kontorssidan.

Vårdcentralen Östra Göteborg har hyrt 1 100 kvadratmeter på Ljusårsvägen 100 i Bergsjön av fastighetsägaren Järnmalmer AB. Inflyttning sker 1 maj 2015. Fastigheten som är på totalt 1 650 kvadratmeter med både kontor och lager är fullt uthyrd och är nu till försäljning. Ett lager i markplan kan bli vakant eller hyras av fastighetsägaren på både längre och kortare tid.

Nils Åke Rydqvist är affärschef för uthyrning på Colliers.
-Vi har det senaste året haft en ökad efterfrågan avseende antalet intressenter och större lokaler varför vi ser positivt och med spänning på året. Om inget avvikande inträffar kommer det snart bli aktuellt med ytterligare rekryteringar.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige