Image

Cernera köper fastighet i Borås

Transaktioner Köpet har gjorts gemensamt med MPB Invest & Förvaltning, och ägarandelen mellan företagen är 50 procent vardera.
Publicerad den 24 Oktober 2016

Fastigheten, som byggdes 1956, ligger i korsningen Sturegatan/Södra Kyrkogatan och inrymmer i dag både bostäder och kommersiella ytor om totalt närmare 1 500 kvadratmeter.

Bland butikerna som finns i lokalerna kan nämnas Erlandssons Garn, Sturegatans Frisörer och Stengården.

– Fastighetens läge är förstås väldigt attraktivt. Vi ser också en intressant utvecklingspotential i fastigheten, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

Cerneras mål är att erbjuda bra lägen med en tilltalande inre och yttre miljö samt god arkitektur. Det är något som säljarna sett som en viktig aspekt i valet av köpare.

– De nya ägarna kommer att förvalta och förädla fastigheten på bästa sätt. Det känns tryggt att lämna över till dem, säger Lars Anderson, representant för säljarna.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige