Image

Castellum hyr ut 4 000 kvadratmeter i Torsvik

Uthyrning Castellum i Jönköping har tecknat hyresavtal med June Avfall och Miljö AB, som därmed hyr cirka 4 000 kvadratmeter i Torsvik av Castellum.
Publicerad den 19 Januari 2018
June Avfall och Miljö AB flyttar till Torsvik. Bild: Castellum
June Avfall och Miljö AB flyttar till Torsvik.

Under hösten 2016 togs ett politiskt beslut som innebar att Jönköping, Habo och Mullsjö kommun bildar ett samägt avfallsbolag. Under 2017 bildades bolaget June Avfall & Miljö AB, som från och med 1 januari 2018 övertar ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamheten för 152 000 invånare i de tre kommunerna. Det nya bolaget har sökt efter en lämplig etablering och samarbetspart och Castellum har kunnat svara upp mot behovet.

– Castellum har presenterat Flahult 21:3 som ett alternativ. Byggnadens storlek, fastighetens strategiska läge, med närhet till Torsvik värmeverk och avfallsanläggningen i Hult, samt Castellums vilja och möjlighet att bidra till en optimerad lokallösning har varit avgörande för framgången i denna process, säger Thomas Bergström, Projektutvecklare på Castellum i Jönköping.

Nu pågår en om- och tillbyggnad av fastigheten på Torsvik som beräknas stå klart under våren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige