Image

Bygger nytt på Södra Väla

Uthyrning JE Grossman bygger ett nytt hus på 3 800 kvadratmeter för kontor och verkstad åt industriföretaget Benzlers på Södra Väla i Helsingborg. Relier har förmedlat uthyrningen.
Publicerad den 11 Januari 2013

Inflyttning planeras till årsskiftet 2013/2014.

Benzlers är ett internationellt industriföretag inom lösningar för transmissioner och domkrafter.

Verksamheten har bedrivits i Sverige i över 60 år och Benzlers samarbetar med flertalet internationella industriföretag i hela världen.

- Vi ser att vi kan erhålla funktionella moderna kontor och anpassa produktionsytorna till vår verksamhet. Detta gör att vi får en attraktiv arbetsmiljö här i Helsingborg och som gör att personalen kompetens och våra produkter kan utvecklas, säger Mark Cooper, vd för Benzlers.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige