Image

Brostaden hyr ut till Veolia i Bromma

Uthyrning Veolia Transport Sverige AB flyttar in på Karlsbodavägen i Mariehäll. De kommer hyra sammanlagt 1 430 kvadratmeter av Brostaden.
Publicerad den 31 Juli 2014
Brostaden hyr ut till Veolia i Bromma. Bild: Brostaden
Brostaden hyr ut till Veolia i Bromma.

Fastigheten finns belägen i Brostadens mest geografiskt koncentrerade bestånd i Mariehäll. Området är ett av Stockholms just nu starkaste utvecklingsområden med ny tvärbanelinje alldeles intill Bromma Blocks och Bromma flygplats.

Veolia Transport är en av Sveriges största operatörer inom persontrafik och har uppdrag av länstrafik, kommuner och landsting. Inom Veolia Transport ryms bland annat varumärken som Snälltåget, People Travel Group och Flygbussarna.

– Det är väldigt roligt att Veolia har valt att bli hyresgäster hos oss i Mariehäll. Det är också ett utmärkt kvitto på att kontorslokaler i området börjar bli precis så eftersökta som vi strävar efter, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

– Vi är glada att vi nu har fått en lösning som täcker de behov vi har för vårt nya huvudkontor. Brostaden har erbjudit flexibla lösningar som gjort att vi kunnat specialdesigna lokalerna efter våra önskemål. Vi känner oss trygga med vårt val av hyresvärd och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, säger Anders Pettersson, projektledare för flytten på Veolia Transport Sverige AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige