Image

Best of Brands satsar i Vällingby City

Uthyrning Best of Brands öppnar i dag i ett nytt tvåplansläge i Kfem i Vällingby City. Utöver detta har även ett separat avtal tecknats om att flytta Best of Brands centrallager samt internethandel till Vällingby med start i mitten av 2015.
Publicerad den 27 November 2014

I dag invigs den första etappen av den pågående ombyggnaden av Kfem. Best of Brands flyttar in i en tvåplansbutik på cirka 1 000 kvadratmeter där dammodet är samlat på gatuplanet och herrmodet en trappa upp, medan Stadium tar sig an 1 550 nya kvadratmeter.

- Best of Brands är, och har varit, en strategisk hyresgäst i Kfem sedan starten 2008. Även nu när huset byter profil från varuhus till klassisk galleria kommer de, tillsammans med Stadium samt H&M som öppnar i april 2015, att utgöra ankarhyresgästerna, säger Newsecs Peter Appelgren, centrumchef på Vällingby City.

- Det är självklart extra roligt att vi även har kunnat erbjuda Best of Brands en ändamålsenlig lokal för deras centrallager och växande internethandel på en yta som tidigare fungerat som gemensamt utrymme för butikerna och nu konverteras.

Ytan, som är på cirka 800 kvadratmeter, ligger ovanför det övre butiksplanet och har tidigare varit gemensamma personalutrymmen, kontor och lager för butikerna.

Vällingby City har en total lokalyta om cirka 70 000 kvadratmeter. Det ägs av Svenska Bostäder och förvaltas av Newsec.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige