Image

Bach går ihop med AQ Arkitekter

Bygg/Arkitektur AQ Arkitekter köper Bach Arkitekter med sex anställda arkitekter och ingenjörer.
Publicerad den 18 November 2014

- AQ Arkitekter är drygt 40 anställda i Eskilstuna, Stockholm och Visby med verksamhet inom husbyggnad, landskapsarkitektur, kulturbyggnad och samhällsplanering. Redan vid det första mötet med Bach Arkitekter såg vi potential i konceptet ”Second Future” och den omfattande kompetensen inom projekt i kulturhistoriskt värdefulla miljöer. Genom förvärvet skapar vi ytterligare möjligheter för våra kunder, medarbetare och partners att utvecklas med oss, säger Magnus Parkler, vd för AQ Arkitekter.

Bach Arkitekters grundare Lone-Pia Bach säger:
- Genom att slå ihop vår omfattande kunskap och kompetenta medarbetare kan vi fortsätta att axla komplexa projekt som är långsiktigt lönsamma för våra kunder. I Bach arkitekter har vi haft förmånen att arbeta med fantastiska beställare, entreprenörer och konsulter i spännande och avancerade ombyggnads- och restaureringsprojekt. Vi vill tacka för den tiden och ser fram emot att fortsätta samarbeta i AQ.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige